В цьому році більше половини шукачів роботи працевлаштовують до надання їм статусу безробітного » Новини Житомира
 
 


В цьому році більше половини шукачів роботи працевлаштовують до надання їм статусу безробітного

Автор: news_maker від 15-09-2017, 15:39, переглядів: 1 139

В цьому році більше половини шукачів роботи працевлаштовують до надання їм статусу безробітного

Про це свідчать офіційні дані обласної служби зайнятості. Зокрема, в аналітичній записці щодо ситуації на ринку праці в січні-серпні поточного року говориться: кількість осіб, працевлаштованих за сприяння служби зайнятості, зросла у порівнянні з минулим роком на 6 % та становила 21,7 тис. осіб. При цьому 56,5 % з них були працевлаштовані оперативно, до надання статусу безробітного.
На 1 вересня кількість вакансій, заявлених роботодавцями до державної служби зайнятості становила 3,8 тис. одиниць. Крім того, у базі даних служби зайнятості містилася інформація про 496 пропозицій роботи, отриманих з інших джерел. За видами економічної діяльності, найбільша кількість вакансій налічується на підприємствах та установах переробної та добувної промисловості – 31,6%; торгівлі та ремонті – 19,2%; у державному управлінні й обороні, обов’язковому соціальному страхуванні.
За професійними групами, найбільший попит роботодавців спостерігається на робітників з обслуговування устаткування та машин (18,5%), кваліфікованих робітників з інструментом (18,2%) та працівників сфери торгівлі та послуг (17,6%). За офіційними даними, станом на 1 вересня на одне вільне робоче місце в області претендувало четверо зареєстрованих безробітних.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: