Ігор Гундич попередив підрядників про наслідки неякісного виконання робіт на об’єктах ДФРР » Новини Житомира
 
 


Ігор Гундич попередив підрядників про наслідки неякісного виконання робіт на об’єктах ДФРР

Автор: news_maker від 19-09-2017, 10:34, переглядів: 958

Ігор Гундич попередив підрядників про наслідки неякісного виконання робіт на об’єктах ДФРР

Голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич попередив підрядників про наслідки повільного та неякісного виконання робіт на об’єктах, що фінансуються з обласного бюджету та ДФРР.

Зустріч відбулася вчора, 18 вересня.

«Ви берете об’єкт і на ньому в суботу, золотий день, коли погода +29, відповідального немає, старшого немає, там 5 людей, там 4 людини. Ці об’єкти немає кому робити. До 1 грудня я маю провести відбір проектів ДФРР на наступний рік. Тендер ми оголосимо в січні-лютому. Якщо ви будете показувати такий результат, який я зараз бачу, мені не буде про що з вами говорити», – наголосив Ігор Гундич.

Також голова ОДА наголосив на техніці безпеки, адже діти не повинні гратися біля тих об’єктів, де йде ремонт чи будівництво.

Попередження отримали і представники технагляду: «Якщо ви не побачите того, що я побачу, то ніхто з вами більше працювати не буде».

Ігор Гундич дав доручення до кінця дня 19 вересня надати чіткі графіки виконання робіт по всіх об’єктах та підкреслив: «Сподіваюся, ви переймаєтеся взятими на себе об’єктами і зобов’язаннями так же, як і я. Це у ваших інтересах».

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: