Володимир Ширма відвідав родину, яка стала учасником обласної програми «Власний дім» » Новини Житомира
 
 


Володимир Ширма відвідав родину, яка стала учасником обласної програми «Власний дім»

Автор: news_maker від 22-09-2017, 21:35, переглядів: 1 300

Володимир Ширма відвідав родину, яка стала учасником обласної програми «Власний дім»

Як працює обласна програма «Власний дім» на власні очі вирішив перевірити голова обласної ради Володимир Ширма під час поїздки до Пулинського району. Там він відвідав родину військовослужбовця, яка в цьому році скористалася даною програмою.

Родина військового комісара, учасника антитерористичної операції Віктора Тичини отримала пільговий безвідсотковий кредит на реконструкцію будинку у розмірі 150 тисяч гривень.

За ці кошти наразі проводиться утеплення будинку, заміна вікон, дверей, прибудова балкону та оформлення фасаду.

Як сказав військовослужбовець, участь у цій програмі для його сімї стала гарною допомогою у вирішенні житлового питання. Адже вони виховують трьох діток і такі пільгові умови на 15 років для сімейного бюджету не є обтяжливими.

«Основною метою програми є збільшення обсягів індивідуального житлового будівництва на селі. У 2017 році ми з обласного бюджету на її фінансування виділили понад 1 мільйон гривень, з державного бюджету надійшла також сума у розмірі 1,2 мільйона гривень» , - зазначив Володимир Ширма та повідомив, що цьогоріч було виділено 15 пільгових безвідсоткових кредитів для 15 родин з нашої області. Учасниками програми стали жителі Ємільчинського, Житомирського, Любарського, Черняхівського, Новоград-Волинського, Пулинського, Романівського, Ружинського та Чуднівського районів. У тому числі можливість отримати пільгову позику на житло була надана чотирьом учасникам АТО і чотирьом багатодітним родинам.

Зазначимо, що дана Програма «Власний дім» реалізується в області з 1998 року. За цей період в області було надано 1193 кредити родинам із сільської місцевості на суму 26,2 мільйона гривень.

З метою задоволення більш ширшого кола сільського населення Житомирської області в пільговому кредитуванні, створення гарних умов проживання молоді та економічно активного населення планується збільшення фінансування програми «Власний дім» в поточному році із загального фонду обласного бюджету на 500 тисяч гривень.

Володимир Ширма відвідав родину, яка стала учасником обласної програми «Власний дім»

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: