За вихідні дні на автошляхах області загинуло 4 людей » Новини Житомира
 
 


За вихідні дні на автошляхах області загинуло 4 людей

Автор: news_maker від 25-09-2017, 12:13, переглядів: 955

За вихідні дні на автошляхах області загинуло 4 людей

За попередніми даними причинами фатальних ДТП стали недотримання Правил дорожнього руху, неврахування таких небезпечних факторів, як темна пора доби та погодні умови. Нині поліцією розпочато досудові розслідування.

23 вересня близько 8.15 на 24 км автодороги Новоград-Волинський-Староконстантинів, поблизу с. Климентіївки Баранівського району, водій автомобіля «Mersedec Benz 312», 46-річний житель м. Баранівки, не впорався з керуванням, унаслідок чого мікробус з’їхав на узбіччя, зіткнувся з деревом та перекинувся.
У результаті ДТП водій автомобіля загинув. Пасажира буса, 40-річного жителя райцентру, з травмами різного ступеню тяжкості було доставлено до місцевої лікарні.

24 вересня близько 5.30 на 19 км автодороги Житомир-Кам’янець-Подільський, поблизу с. Сінгурів Житомирського району, водій рейсового автобуса «Bova», міжнародного сполучення, 47-річний житель Молдови, здійснив наїзд на жінку-пішохода, яка перетинала проїжджу частину поза пішохідним переходом.
Унаслідок ДТП жінка від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці події. Поліція встановлює особу загиблої.

Цієї ж доби близько 18.45 на 77 км автодороги Житомир – Чернівці, поблизу с. Кутище Любарського району, водій автомобіля «ВАЗ 21115», 40-річний житель району, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де здійснив зіткнення із вантажним автомобілем «DAF» під керування 27-річного жителя Дніпропетровщини. Унаслідок ДТП водій ВАЗа від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події.

Близько 20.30 у м. Житомирі водій автомобіля «Lexsus», 55-річний житель Житомирського району, здійснив наїзд на велосипедиста, 57-річного житомирянина, який рухався по проспекту Миру у попутному напрямку. Велосипедист загинув на місці події.
Відомості про події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває з’ясування причин та обставин ДТП.

За вихідні дні на автошляхах області загинуло 4 людей
За вихідні дні на автошляхах області загинуло 4 людей
За вихідні дні на автошляхах області загинуло 4 людей
За вихідні дні на автошляхах області загинуло 4 людей

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: