На Житомирщині чоловік після сварки з коханою підпалив її хату » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині чоловік після сварки з коханою підпалив її хату

Автор: news_maker від 29-10-2017, 18:38, переглядів: 1 150

На Житомирщині чоловік після сварки з коханою підпалив її хату

Таким чином чоловік помстився коханій за сварку. За вчинене горе-приймаку може загрожувати до 10 років ув’язнення.
Близько 21 години 26 жовтня до Чуднівського відділення поліції надійшло повідомлення про загоряння будинку у с. Малій Волиці, в якому проживає 22-річна місцева жителька. Молода господиня припустила чиюсь причетність до пожежі.

За таких обставин на місце події прибули рятувальники та слідчо-оперативна група поліції. Після ліквідації загоряння виявилося, що вогонь повністю знищив вкритий шифером дах будинку.

Господиня ж розповіла поліцейським, що підозрює у навмисному підпалі свого співмешканця, з яким посварилася напередодні і вказала йому на двері.
– Перевіряючи ці відомості, поліцейські виявили 30-річного чоловіка у нетверезому стані в оселі іншої жительки цього ж села. Про нього самого відомо, що він приїхав сюди з іншого населеного пункту і до певного часу проживав у будинку потерпілої, - розповів начальник Чуднівського відділення поліції Анатолій Корнієць.
Спочатку чоловік заперечував свою причетність до підпалу навіть всупереч підтверджуючим словам свідків. Однак, врешті заплутавшись у власних словах, він визнав провину. Мовляв, під дією вжитого алкоголю згадав про суперечку та образи і вирішив таким чином помститися.
Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.194 (Умисне знищення або пошкодження майна) ККУ. За чинним законодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волі строком від 3 до 10 років.

На Житомирщині чоловік після сварки з коханою підпалив її хату
На Житомирщині чоловік після сварки з коханою підпалив її хату

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: