Полковник Збройних Сил США Роберт Гікс відвідав Житомир » Новини Житомира
 
 


Полковник Збройних Сил США Роберт Гікс відвідав Житомир

Автор: news_maker від 14-11-2017, 21:04, переглядів: 1 096

Полковник Збройних Сил США Роберт Гікс відвідав Житомир

14 листопада, у міській раді відбулася зустріч військовослужбовців, учасників АТО із Робертом М. Гіксом – консультантом з навчальних програм Університету військово-повітряних сил США, співзасновником професійного центру психологічного консультування, професором семінарії у Філадельфії та Міжнародного коледжу на Гавайях, капеланом військово-повітряного підрозділу національної гвардії, полковником (у відставці, має 32 роки вислуги), автором десятьох книг. Зустріч проходила за сприяння Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. За словами директора Центру, Ольги Юрченко, метою заходу є покращення психоемоційного стану, підвищення рівня самооцінки та формування навичок подолання пост травматичного синдрому учасників АТО.

«Я радий зустрітися з вами знову. Житомир – це одне із мої найулюбленіших міст. Для мене це велика честь бути серед військових і поділитися власним досвідом щодо подолання проблем, пов’язаних із посттравматичним синдромом», - із такими словами звернувся Роберт М.Гікс до учасників зустрічі.

Роберт М.Гікс розповів про розбіжності військового та мирного мислення, особливості адаптації до мирного життя військовослужбовців, поділився власним досвідом реінтеграції.

«Реінтеграція – це процес переходу військового від військового мислення до мислення в умовах мирного часу. Деякі бойові навички так необхідні під час війни є небезпечними або шкідливими в умовах мирного життя. Кожен військовий проходить власний шлях реінтеграції. Але мета цього процесу полягає не в тому, щоб повернути військового до того стану, в якому він перебував до війни. Тому що і життя військового, і життя його родини вже змінилися», - вважає консультант з навчальних програм Університету військово-повітряних сил США.

Полковник Збройних Сил США Роберт Гікс відвідав Житомир
Полковник Збройних Сил США Роберт Гікс відвідав Житомир
Полковник Збройних Сил США Роберт Гікс відвідав Житомир

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: