В Олевську міліціонер урятував життя двом маленьким сестричкам » Новини Житомира
 
 


В Олевську міліціонер урятував життя двом маленьким сестричкам

Автор: news_maker від 11-01-2013, 19:24, переглядів: 1 465

В Олевську міліціонер урятував життя двом маленьким сестричкам

11-річну Діану та 3-річну Христину Сібірьових із задимленої квартири через вікно витягнув молодий правоохоронець - 22-річний Дмитро Сівковський, який працює на посаді помічника дільничного інспектора Олевського райвідділку міліції.

Дмитро: "Було близько двох годин дня, і я повертався з однієї з міських організацій у райвідділок. Раптом із розчахнутого на першому поверсі вікна почув дитячі вигуки та заклики про допомогу, з вікна вже йшов дим".

Сестрички перебували у віддаленій кімнаті, вікно якої виходить на протилежний від під’їзду бік вулиці. Тому нечисленні мешканці двоповерхового будинку, які встигли вибігти зі своїх задимлених квартир у двір, не могли ні бачити, ні чути дітей.

Як тільки Дмитро Сівковський витягнув дівчат, до будинку під’їхали пожежники, які звільнили із димової блокади ще трьох мешканців другого поверху і почали негайно тушити виявлений осередок займання. Як виявилося, він знаходився у безпосередній наближеності до квартири Сібірьових: просто під сходами, що ведуть на другий поверх будинку. Попередньо від перепаду електричної напруги сталося займання водяного насоса. Дивом вогонь не дістався до металевого балона з газом, залишеного мешканцями неподалік від небезпечного пристрою, пише прес-служба обласного управління МВС.ъ

В Олевську міліціонер урятував життя двом маленьким сестричкам

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: