В області обговорили Програму соціальної підтримки переселенців та учасників АТО » Новини Житомира
 
 


В області обговорили Програму соціальної підтримки переселенців та учасників АТО

Автор: admin від 13-01-2015, 16:30, переглядів: 1 339

В області обговорили Програму соціальної підтримки переселенців та учасників АТО

Шість мільйонів 800 тисяч гривень необхідні для фінансування у поточному році Програми соціальної підтримки громадян, які прибувають на Житомирщину зі сходу України та учасників АТО.

Представляючи цю програму на спільному засіданні постійних депутатських комісій облради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів та з гуманітарних питань директор департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Галина Корінна розповіла, на які потреби планується використати кошти:

"Ці кошти будуть спрямовані, по-перше, на надання матеріальної допомоги громадянам, ми просимо для цього 500 тисяч гривень. На забезпечення харчування, проживання переселенців в різних установах і безпечне перевезення дітей просимо два мільйони 588 тисяч гривень. І просимо на проведення лікування та медичної реабілітації учасників АТО три мільйони 744 тисячі гривень".

Станом на 13 січня на території Житомирської області перебувають шість тисяч 187 переселенців. 439 з них проживають в різних закладах, решта знайшли прихисток у рідних та друзів.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: