У Коростені на будівлі міськвиконкому встановили новий електронний годинник » Новини Житомира
 
 


У Коростені на будівлі міськвиконкому встановили новий електронний годинник

Автор: news_maker від 7-02-2018, 17:41, переглядів: 1 244

У Коростені на будівлі міськвиконкому встановили новий електронний годинник

Його розмістили замість старого механічного, який був закуплений у 2003 році за гроші з міського бюджету. Тоді на нього було витрачено 25 тисяч гривень. Всього годинник відпрацював майже 15 років, каже керуючий справами виконкому Андрій Охрімчук:
"Час минув. Майже півтора десятки років. За цей час механічні частини вже спрацювались. Було декілька ремонтів, які змусили нас подумати про те, щоб встановити новий, сучасний електронний годинник. І, до речі, він суттєво нам зменшив суму витрат на заміну цього годинника. Тому що, якщо попередній (механічний) нам обійшовся у 25 тисяч гривень (2003 рік), то новий нам обійшовся у 22 тисячі 200 гривень".

Новий годинник працює у трьох режимах: він показує температуру, дату та час. Також передбачено музичне виконання гімну міста о 6 годині ранку та опівночі. Але за проханням коростенців, які проживають в центрі, цей режим поки не вмикають, повідомляють журналісти телеканалу "Коростень ТВ". Дуже добре показники годинника видно у темну пору доби. Табло з червоними цифрами можна спостерігати здалеку.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: