Через зауваження в Житомирі хлопець вдарив ножем чоловіка в спину » Новини Житомира
 
 


Через зауваження в Житомирі хлопець вдарив ножем чоловіка в спину

Автор: news_maker від 28-03-2018, 19:42, переглядів: 842

Через зауваження в Житомирі хлопець вдарив ножем чоловіка в спину

22 березня увечері конфлікт між водієм та пішоходом на одній з вулиць обласного центру завершився для першого проникаючим ножовим пораненням і втечею з місця події другого. Поліцейські встановили усі обставини події та особу агресивного пішохода. Парубка було затримано, а судом йому обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Як попередньо встановлено у ході досудового розслідування, близько 17.30 по вул. Перемоги між водієм автомобіля та пішоходом раптово виникла суперечка через зухвалу поведінку останнього. На зауваження, зроблене керманичем транспортного засобу пішоходові, який порушував Правила дорожнього руху, той закинув йому у вікно недопалок цигарки. Відтак водій автомобіля зупинився на найближчій парковці та повернувся до юнака, щоб пояснити недолугість його поведінки. Після нетривалої суперечки чоловік розвернувсь і пішов геть, натомість парубок наздогнав водія та наніс йому проникаюче ножове поранення у спину.

Травмованому знадобилось хірургічне втручання лікарів для порятунку життя.
За цим фактом поліцією було розпочате кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ.

- Ми провели комплекс заходів, аби встановити особу парубка, причетного до події, - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока. – Це і перевірки жителів відповідного віку цього та сусідніх кварталів, це аналіз вилучених записів відеокамер і ще низка дій, що допомогли нам встановити беззаперечну причетність 16-річного хлопця до травмування 45-річного житомирянина. 23 березня його було затримано.

Раніше парубок уже потрапляв у поле зору правоохоронців. Нині обвинувальний висновок щодо його причетності до крадіжок кабелів в обласному центрі знаходиться на судовому розгляді.

- Загалом хлопець має негативні характеристики і від рідних, і з місця навчання. Тож, враховуючи те, що він уже є обвинуваченим у протиправних діяннях, а також зухвалість його поведінки, ми ініціювали запобіжний захід у вигляді взяття під варту, - продовжує Михайло Сорока.

Судом 24 березня хлопцеві було обрано домашній арешт, тож нині поліцейські контролюють дотримання ним встановлених обмежень щодо пересування.

За нанесення тяжких тілесних ушкоджень парубкові може загрожувати від 5 до 8 років ув’язнення.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: