Прапори з передової стали перехідною нагородою для кращих класів однієї з житомирських шкіл » Новини Житомира
 
 


Прапори з передової стали перехідною нагородою для кращих класів однієї з житомирських шкіл

Автор: news_maker від 29-03-2018, 07:02, переглядів: 956

Прапори з передової стали перехідною нагородою для кращих класів однієї з житомирських шкіл

В ліцеї №25 Житомира відбулась зустріч учнів, вчителів, батьків з військовими. Її ініціатором став фотограф і волонтер Леонід Шрайбікус автор фотопроекту "Погляд АТО. Тисяча облич":
"Дякуючи командуванню десантно-штурмових військ, я потрапив в зону АТО, фотографував хлопців, робив фоторепортажі. І мені хотіли віддячити, я напросив собі прапор, щоб вони подарували з підписами, подарували два. І я вирішив, щоб хлопці підписували не мені особисто, а передам в двадцять п'ятий ліцей. Тут навчається моя онучка і Галина Анатоліївна як директор ліцею завжди веде патріотичну роботу з учнями".

Прапори з підписами і побажаннями від військових вирішили вручати кращим класам, зробивши їх перехідною нагородою. Критерії для визначення переможців - навчання і патріотичне виховання. В старшій школі першими прапор отримав 9-А, в молодшій – 3-А. Військовий і батько двох учнів ліцею Микола Юзькевич каже, що подібні заходи і започаткована традиція важливі для молоді:
"Щоб вони розуміли, що це їхня країна, що вони повинні щось зробити для цієї країни. Не обов'язково бути військовослужбовцем, в інших сферах діяльності теж потрібно діяти і щоб вони це робили не тільки для себе. а для всієї країни".

Додамо, що в подальшому подібні акції планують провести й в інших навчальних закладах Житомира.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: