У Житомирі грабіжник тікаючи з награбованим загубив мобільний телефон » Новини Житомира
 
 


У Житомирі грабіжник тікаючи з награбованим загубив мобільний телефон

Автор: news_maker від 2-06-2018, 18:30, переглядів: 800

У Житомирі грабіжник тікаючи з награбованим загубив мобільний телефон

28-річного бердичівлянина поліцейські затримали 1 червня за підозрою у пограбуванні жительки обласного центру, що мало місце напередодні. Чоловік зірвав з шиї житомирянки золотий ланцюжок і, втікаючи, загубив свою мобілку. Нині підозрюваного перевіряють на причетність до інших подібних злочинів.

Близько 14 години 31 травня на спецлінію «102» зателефонувала житомирянка і повідомила, що щойно стала жертвою грабіжника. За словами заявниці, на одній з вулиць до неї підбіг незнайомець і зірвав з її шиї золоті ланцюжок з кулончиком.

Жінка запам’ятала окремі прикмети зловмисника та описала його правоохоронцям. Тож одразу на його розшук було зорієнтовано усі зовнішні наряди поліції, що несли службу в обласному центрі.

– Окрім того, з’ясувалося, що грабіжник, тікаючи, загубив свого мобільного телефона. А відтак встановити його особу для оперативників кримінальної поліції було вже справою техніки, - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.

За орієнтуванням розшуківців 1 червня у Бердичівському районі патрульні поліцейські затримали 28-річного бердичівлянина. Про чоловіка відомо, що раніше він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.

У затриманому заявниця упізнала свого кривдника. Нині у рамках розпочатого за ч.1 ст.186 (Грабіж) ККУ кримінального провадження поліція з’ясовує усі обставини та перевіряє чоловіка до інших подібних злочинів на території обласного центру.

За чинним законодавством підозрюваному може загрожувати покарання від штрафних санкцій і аж до позбавлення волі стоком до 4 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: