У Житомирі нетверезі відвідувачі маркету побили працівника битою » Новини Житомира
 
 


У Житомирі нетверезі відвідувачі маркету побили працівника битою

Автор: news_maker від 13-07-2018, 00:26, переглядів: 1 091

У Житомирі нетверезі відвідувачі маркету побили працівника битою

Подія трапилась під ранок 12 липня у м. Житомирі. Двоє нетверезих відвідувачів цілодобового маркерту у Житомирі при невдалій спробі пронести повз касу товари побили працівника магазину битою і були затримані приватною охороною та поліцейськими. За фактом учиненого розбою розпочато кримінальне провадження.

Повідомлення про агресивних відвідувачів цілодобового маркету надійшло до Житомирського відділу поліції близько 5 ранку. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої застали у магазині представників приватної охоронної фірми та затриманих двох нетверезих чоловіків.

Як з’ясувалось, затримані особи намагались пронести повз касу пакунок з неоплаченими продуктами та алкоголем, однак були зупинені 34-річним працівником маркету. На зауваження останнього незнайомці зреагували агресивно й відмовились оплачувати товар, до того ж, один з них ударив чоловіка битою, що випала у нього з пакета. Тим часом працівники маркету встигли викликати підмогу, тож втекти зловмисникам завадили приватні охоронці.

– Затримані – обидва житомиряни віком 32-х та 39-ти років, раніше неодноразово судимі за тяжкі злочини. На момент затримання перебували у нетверезому стані. Зараз вони затримані у порядку ст.208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України, - повідомив начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.

Слідчі кваліфікували подію попередньо за ч.2 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

За чинним законодавством подібні протиправні дії караються ув’язненням на строк від 7 до 10 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: