Житомирянин замість замовленого через інтернет кортику 1945 року отримав лінійку » Новини Житомира
 
 


Житомирянин замість замовленого через інтернет кортику 1945 року отримав лінійку

Автор: news_maker від 21-08-2018, 12:38, переглядів: 622

Житомирянин замість замовленого через інтернет кортику 1945 року отримав лінійку

20 серпня до поліції звернувся житомирянин із заявою про ошуканство у результаті віртуальної покупки. Правоохоронці встановлюють усі обставини правопорушення та застерігають громадян від проведення передоплати товарів, замовлених через інтернет-мережу.

Житель обласного центру спокусився на пропозицію придбати колекційний морський кортик 1945 року випуску. Оголошення про його продаж чоловік знайшов на популярному сайті он-лайн покупок. Зв’язавшись по телефону з власником, обговорив усі деталі угоди і навіть отримав додаткові фото товару.

Відтак чоловік, не вагаючись, наступного ж дня перерахував на вказаний продавцем банківський рахунок 7 тисяч гривень за омріяну річ. У відповідь отримав номер поштового відправлення. Коли чоловік прийшов за своєю покупкою до відділення зв’язку, то виявив у пакеті замість кортику лінійку.

Із заявою про шахрайство 52-річний чоловік звернувся до поліції.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Проводяться необхідні слідчо-розшукові дії для встановлення особи ошуканця.

Водночас поліцейські застерігають: по-перше, усі угоди зі зброєю повинні проводитись лише через спеціалізовані магазини, інакше ви теж стаєте порушниками закону. По-друге, повна передоплата товару – у 90% випадків свідчить про недоброчесні наміри продавців. Уникайте таких покупок та уважно вивчайте відгуки про ваших потенційних віртуальних партнерів.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: