У Житомирі поліцейські викрили шахрайку, яка через інтернет ошукала близько півсотні людей » Новини Житомира
 
 


У Житомирі поліцейські викрили шахрайку, яка через інтернет ошукала близько півсотні людей

Автор: news_maker від 13-05-2016, 20:27, переглядів: 1 266

У Житомирі поліцейські викрили шахрайку, яка через інтернет ошукала близько півсотні людей

Поліцейські Житомирського відділу поліції викрили 23-річну жительку обласного центру, яка, створивши віртуальний Інтернет-магазин дитячих речей, ошукувала жителів України. У більшості випадків, сплативши передоплату або й всю суму вартості, покупці товару так і не отримували. Досудове розслідування триває.
Серед уже встановлених слідчими потерпілих - жителі міст Запоріжжя, Києва, Херсона та Черкас, Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Одеської, Сумської, Харківської та Чернігівської областей.
Як розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока, під час санкціонованого обшуку за місцем проживання жінки вилучено низку банківських карток, на рахунки яких переводились кошти покупців, та комп’ютерну техніку.
За наявною інформацією кількість фактів ошуканства сягає близько півсотні. Нині кожен з них перевіряється. Зазвичай, схема полягала у рекламуванні через спеціально створений Інтернет-магазин найбільш популярних серед споживачів товарів за доступними цінами. Також в оголошенні зазначалось про переваги передоплати або повної оплати вартості речей, які нібито того ж дня будуть надіслані за вказаною адресою. Ніхто із заявників ні за тиждень, ні за місяць так і не дочекався своїх покупок.
23-річна непрацююча житомирянка не заперечує свою причетність до шахрайств.
Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 190 (Шахрайство) ККУ тривають й інші слідчо-розшукові дії з документування протиправної діяльності.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: