Новоград-Волинські правоохоронці викрили 18-річного Інтернет-ошуканця » Новини Житомира
 
 


Новоград-Волинські правоохоронці викрили 18-річного Інтернет-ошуканця

Автор: news_maker від 21-05-2015, 16:24, переглядів: 1 152

Новоград-Волинські правоохоронці викрили 18-річного Інтернет-ошуканця

Він створив кілька облікових записів на одному з торгівельних веб-ресурсів, де розмістив оголошення про продаж уживаної побутової техніки і мобільних телефонів.

Для переконливості додав скопійовані з мережі Інтернет фотознімки товарів, яких насправді не мав. Потерпілі знаходили оголошення та погоджувалися на умови передоплати обраних товарів, вартість яких коливалася від 600 до 1200 гривень.

Жителі Черкаської і Київської областей перерахували гроші за мобільні телефони, а 45-річний житель Чернівецької області очікував на мікрохвильовку. Не дочекавшись товарів, які мали бути доставлені поштою, ошукані покупці звернулися до міліції.

Також правоохоронці з’ясували, що хлопець отримав дозвіл свого товариша користуватися його банківською карткою, на рахунок якої й отримував передоплату від своїх довірливих клієнтів.

Відслідкувавши фінансові операції та діяльність в Інтернеті, міліціонери викрили парубка. Нині триває досудове розслідування. Слідчими доведено, що хлопець причетний до трьох шахрайств. Проводиться перевірка щодо його причетності до інших аналогічних оборудок.

Парубку загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі, кажуть у прес-службі обласного управління МВС.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: