Житомирські Центральні міська лікарня №2 та дитяча міська лікарня отримали по санітарному автомобілю » Новини Житомира
 
 


Житомирські Центральні міська лікарня №2 та дитяча міська лікарня отримали по санітарному автомобілю

Автор: news_maker від 17-01-2013, 17:49, переглядів: 1 903

Житомирські Центральні міська лікарня №2 та дитяча міська лікарня отримали по санітарному автомобілю

Автівки зняли з балансу житомирської міської станції швидкої та невідкладної допомоги. Наразі триває реорганізація самої Швидкої, адже відповідно до законодавства, з 1 січня вони переходять до створеного в кожній області єдиного Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Як розповів в одному з інтерв’ю сайту "Житомир.info" головний лікар Центру Анатолій Сова, сьогодні по області не вистачає 40 машин, а з 170, які є в наявності, 70% потрібно міняти. Щодо кадрового забезпечення, то в області не достає аж 10 бригад. Коментуючи зміни в медичній сфері, міський голова Житомира Володимир Дебой зауважив:

"Безумовно, в місті концентруються значна матеріальна і технічна бази. І, мабуть, місто в чомусь втрачає, адже наші машини працюватимуть і за межами Житомира – по всій області, але ми сподіваємося, що держава виділить належні кошти для оновлення рухомого складу, матеріальної та медичної частин служби екстреної допомоги"

Щодо фінансування Центру екстреної медичної допомоги, то кошти в бюджеті закладені, сказав його керівник. В першу чергу гроші підуть на зарплату, енергоносії та паливо. Велика субвенція надійшла з Кабміну на медикаменти. В Центрі сподіваються і на подальшу державну підтримку.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: