Ще 8 амбулаторій на Житомирщині пройшли погодження Мінрегіону » Новини Житомира
 
 


Ще 8 амбулаторій на Житомирщині пройшли погодження Мінрегіону

Автор: news_maker від 1-09-2018, 00:17, переглядів: 788

Ще 8 амбулаторій на Житомирщині пройшли погодження Мінрегіону

В області незабаром розпочнеться будівництво нових сільських амбулаторій з проживанням для 1-2 лікарів. Наразі погоджено створення 22 амбулаторій загальної практики сімейної медицини на території Житомирщини.

Наша область вже готова до будівництва нових сільських амбулаторій – вже відведені земельні ділянки, є кадастрові номери та проектно-кошторисна документація. Найближчим часом почнуть оголошувати тендери.

«Комісія Мінрегіону минулого тижня затвердила перелік на будівництво 14 амбулаторій в області, і вчора – ще 8 амбулаторій», - зазначив заступник голови облдержадміністрації Роман Щебетов.

Зі списком населених пунктів, в яких буде збудовано 14 амбулаторій загальної практики сімейної медицини, можна ознайомитись тут.

Після проведення всіх тендерних процедур найближчим часом будівництво амбулаторій розпочнеться ще у таких селах області:

- с. Піски Житомирського району;
- смт Першотравневе Овруцького району;
- смт Биківка Романівський район;
- с. Водотиї Брусилівської ОТГ;
- с. Ірша Вишневецької ОТГ;
- с. Дубрівка Дубрівської ОТГ;
- с. Семенівка Семенівської ОТГ;
- с. Соколів Соколівської ОТГ.

Амбулаторії загальної практики сімейної медицини у селах будуть оснащені усім необхідним обладнанням, автомобілями та швидкісним Інтернет-зв’язком для впровадження телемедичних послуг. Лікарі зможуть в режимі on-line отримати консультацію в медичному закладі вищого рівня, передати аналізи та результати досліджень пацієнта.

Нагадаємо, що будівництво сільських амбулаторій нового типу відбуватиметься за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: