Проблеми житомирського ТТУ вивчатиме спеціальна робоча група » Новини Житомира
 
 


Проблеми житомирського ТТУ вивчатиме спеціальна робоча група

Автор: admin від 8-02-2013, 19:46, переглядів: 1 436

Проблеми житомирського ТТУ вивчатиме спеціальна робоча група

Нагадаємо, що сьогодні зранку в Житомирі пройшов мітинг працівників цього комунального підприємства, які вимагали виплатити їм заборговану за останні місяці зарплату, збільшити державну субвенцію на перевезення пільговиків та відновити державну програму фінансування ТТУ для оновлення рухомого складу.

"Електротранспорт завжди був планово збитковим, – зазначив у своєму коментарі заступник міського голови Житомира Петро Закусило. – І без спланованої підтримки держави вирішити проблему неможливо". Щодо державної субвенції, понад 2,5 мільйони, яка мала б прийти ще наприкінці минулого року, то чиновник висловив сподівання на отримання цих грошей:"Коли прийняте рішення Кабміну виділити у жовтні додаткову субвенцію, то вона повинна надійти. Вважаю, що повинні там розібратися, чому не надійшли ці кошти і зробити висновки – де ці кошти зупинилися, чи в Мінфіні, чи в державному казначействі. Нехай спочатку вони дадуть відповідь – чому так сталося, а потім вже на місцях будемо вирішувати питання".

Вже сьогодні зроблені певні кроки до фінансового покращення стану підприємства. ТТУ уклало угоди з автоперевізниками та надає різного роду платні послуги, як то перевірка роботи автобусів, рейсові огляди водіїв, мийка машин.

Наразі в Житомирі створено робочу групу, куди входять представники міськради, облдержадміністрації та спеціалісти трамвайно-тролейбусного управління. Як поінформував Петро Закусило, в найближчий час ними буде детально проаналізована фінансово-господарська діяльність підприємства:"Робоча група протягом місяця повинна визначитися і дати свої висновки стосовно подальшої долі житомирського електротранспорту"– підвів риску Петро Закусило.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: