До кінця року міська влада планує виставити на аукціон готель «Житомир» » Новини Житомира
 
 


До кінця року міська влада планує виставити на аукціон готель «Житомир»

Автор: news_maker від 6-11-2018, 22:25, переглядів: 945

До кінця року міська влада планує виставити на аукціон готель «Житомир»

До кінця року міська влада планує виставити на електронний аукціон ProZorro.Продажі готель «Житомир». Він буде найбільшим об’єктом, яке місто планує продати цьогоріч.

«Для нас важливо, аби продаж приміщень у місті відбувався відкрито, прозоро і конкурентно, - зазначив міський голова Сергій Сухомлин. – ProZorro.Продажі – інструмент прозорих та ефективних торгів і оренди комунального майна. Це новітній підхід, завдяки якому можна від продажу майна територіальної міста можна отримати справжні ринкові ціни».

Проект рішення про приватизацію майнового комплексу готелю «Житомир» оприлюднили на сайті Житомирської міської ради 5 листопада.

«Відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про приватизацію державного і комунального майна», міська рада ВИРІШИЛА:

Приватизувати шляхом продажу на електронному аукціоні об’єкт територіальної громади міста Житомира майновий комплекс готелю «Житомир» (літери «А», «Б», «В») за адресою: м. Житомир, майдан Перемоги, 6, загальною площею 10860,40 кв.м згідно інвентарної справи № 16925 (свідоцтво про право власності серія САА № 508939) та перебуває на балансі комунального підприємства «Регулювання орендних відносин» Житомирської міської ради (код ЄДРПОУ 41052668).
Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради згідно з розподілом обов’язків», – йдеться у проекті рішення.

Нагадаємо, станом на 26 жовтня 2018 року 5 об’єктів комунальної власності міста продано з аукціону через систему електронних торгів «ProZorro.Продажі».

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: