Хід опалювального сезону на Житомирщині – на порядку денному селекторної наради » Новини Житомира
 
 


Хід опалювального сезону на Житомирщині – на порядку денному селекторної наради

Автор: news_maker від 12-02-2013, 19:57, переглядів: 1 370

Хід опалювального сезону на Житомирщині – на порядку денному селекторної наради

Опалювальний сезон 2012/2013 рр. – одне з питань порядку денного селекторної наради, що відбулася 11 лютого за участю голів райдержадміністрацій, міських голів, начальників структурних підрозділів облдержадміністрації. Як зазначив перший заступник голови облдержадміністрації Микола Олещенко, який провів нараду, опалювальний сезон в області проходить стабільно: теплогенеруючі підприємства виконують свої обов’язки, теплоносії подаються в достатній кількості. Траплялися незначні пориви, що не призвели до надзвичайних ситуацій. Всі 920 котелень працювали стабільно.
Прикрий випадок стався місяць тому у Першотравенську Баранівського району, де через вибух котла зруйновано частину приміщення дошкільного навчального закладу. Як вважає Микола Олещенко, причиною пригоди є людська недбалість і безвідповідальність. Постраждалих немає, але роботу дитячого садка, який відвідують 127 дітей, зупинено. Матеріали слідства по даній справі передано до прокуратури.
Через надмірне скупчення снігу обвалилися дахи приміщень у селах Карабачі Брусилівського району, Крушники Малинського району, Копище Олевського району, Велика Рача Радомишльського району. Перший заступник голови облдержадміністрації вкотре наголосив на ступені і рівні людської відповідальності. Незалежно від форми власності організації, установи, будівля якої зазнала пошкодження, представники влади на місцях – сільські й селищні голови – мають опікуватися безпекою громадян і вживати попереджувальних заходів, щоб уникнути небезпечних ситуацій.
„Опалювальний сезон триватиме ще 1,5 місяця. Ми маємо завершити його нормально і зробити все, аби людський фактор, тобто бездіяльність і халатність – не ставав причиною прикрих випадків”, - наголосив Микола Олещенко, звертаючись до учасників наради.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: