Житомирщина готується до можливих негативних наслідків масового танення снігу » Новини Житомира
 
 


Житомирщина готується до можливих негативних наслідків масового танення снігу

Автор: admin від 12-02-2013, 20:00, переглядів: 1 232

Житомирщина готується до можливих негативних наслідків масового танення снігу

Питання підготовки до льодоходу, весняних паводків є предметом особливої уваги обласної влади. Про це йшлося 11 лютого на селекторній нараді за участю керівників районів, міст, структурних підрозділів облдержадміністрації. Перший заступник голови облдержадміністрації Микола Олещенко перерахував список найбільш небезпечних об’єктів, які можуть спричинити затоплення під час масового танення снігу.
З метою забезпечення керованого пропуску льодоходу та весняної повені та оперативного реагування при загрозі виникнення надзвичайної ситуації в області створено План дій обласних управлінь, установ, організацій, райдержадміністрацій, міськвиконкомів щодо підготовки та пропуску льодоходу, паводків, повені у 2013 році. За містами і районами області для практичної допомоги закріплені члени обласної комісії з питань техногенно-екологічної небезпеки та надзвичайних ситуацій.
Враховуючи складні погодні умови цієї зими, Микола Олещенко звернувся до присутніх представників місцевої влади з переконливим проханням провести наради з сільськими головами, власниками ставків, гідроспоруд, меліоративних систем щодо інвентаризації і обстеження всього обладнання, дійти до кожної сільської ради, щоб бути у стані підвищеної готовності до можливих негативних наслідків. Що стосується міст, мають бути обстежені «лівньовки», канави, меліоративні канали.
Вся ця робота, стверджує Микола Олещенко, не потребує особливих фінансових вкладень, а її результати свідчать, перш за все, про ступінь і рівень відповідальності кожного керівника.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: