Поліцейські на Житомирщині розшукали чоловіка, який вбив сокирою односельчанку » Новини Житомира
 
 


Поліцейські на Житомирщині розшукали чоловіка, який вбив сокирою односельчанку

Автор: news_maker від 12-12-2018, 19:31, переглядів: 868

Поліцейські на Житомирщині розшукали чоловіка, який вбив сокирою односельчанку

11 грудня до поліції надійшло повідомлення про виявлення у с. Станційному тіла жінки з видимими тілесними ушкодженнями. Уже за кілька годин поліцейські встановили чоловіка, підозрюваного у нанесенні загиблій травм, що стали причиною смерті. Його затримано, триває з’ясування усіх обставин.

Повідомлення про подію надійшло близько 16.10 від жительки с. Станційного, яка зайшла у будинок односельчанки у справах та виявила її мертвою.

Усі обставини події зафіксували слідчо-оперативні групи Лугинського відділення та Головного управління Нацполіції в області, які прибули до села. За вказаним фактом було розпочато кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Поліцейські з’ясували, що 38-річна загибла проживала у будинку з співмешканцем. Чоловік уранці поїхав на роботу до райцентру і на момент виявлення тіла жінки ще не повертався.

- У першу чергу, серед інших заходів, ми провели подвірний обхід та опитування місцевих жителів. Так, з’ясувалось, що у першій половині дня загиблу бачили у компанії кількох односельців, - розповів начальник Лугинського відділення поліції Олег Шебета.

Розшуківці розпочали перевірку цих осіб, а також тих, хто раніше уже потрапляв у поле зору правоохоронців через ті чи інші правопорушення.

У результаті цих та інших заходів вдалося встановити ймовірну причетність до вбивства 26-річного місцевого жителя. Молодика поліцейські розшукали на одній з вулиць села, коли він прямував додому, та затримали.

Плями бурого кольору на його одязі, а також інші зібрані поліцейськими свідчення про обставини події, змусили чоловіка розповісти про скоєне.

Попередньо відомо, що він разом із загиблою прийшов до її будинку, де між ними виникла суперечка. Згодом він зробив вигляд, що йде геть, але через якийсь час повернувся і накинувся з сокирою на жінку, яка лежала на ліжку.

Чоловік, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності і нині є обвинуваченим у низці крадіжок (справи розглядаються судом), затриманий у рамках ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Проводяться подальші слідчо-розшукові заходи.

Підозрюваному загрожує покарання у вигляді ув’язнення на термін від 7 до 15 років.

Поліцейські на Житомирщині розшукали чоловіка, який вбив сокирою односельчанку
Поліцейські на Житомирщині розшукали чоловіка, який вбив сокирою односельчанку

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: