Від імені Управління Держпраці підприємцям телефонують шахраї і вимагають гроші » Новини Житомира
 
 


Від імені Управління Держпраці підприємцям телефонують шахраї і вимагають гроші

Автор: news_maker від 4-01-2019, 22:00, переглядів: 1 113

Від імені Управління Держпраці підприємцям телефонують шахраї і вимагають гроші

За інформацією, яка надійшла до Управління Держпраці у Житомирській області від суб’єктів господарювання стало відомо, що від імені керівництва Управління Держпраці у Житомирській області телефонують шахраї і вимагають гроші «на аптечки».

Невідомі особи з відкритих реєстрів беруть необхідні дані про суб’єктів господарювання, які отримали дозвільні документи в органах Держпраці, після чого телефонують їм та вимагають перерахувати кошти на медикаменти для укомплектування аптечок. Телефонують з номеру (066) 925 29 89.

Наголошуємо, ні керівництво, ні жоден з працівників Управління Держпраці у Житомирській області не має відношення до подібних телефонних дзвінків. Управління здійснює роботу виключно у межах своєї компетенції згідно з Положенням про Управління Держпраці у Житомирській області та діючого законодавства.

Отже, звертаємо вашу увагу, що Управління Держпраці не несе відповідальності за дії людей, що видають себе за її працівників.
Рекомендуємо підприємцям Житомирщини, у разі виникнення підозри, звертатись до поліції за телефоном 102 або Управління Держпраці у Житомирській області - (0412) 34-68-70 у робочі дні, (0412) 55-50-06 у вихідні чи святкові дні.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: