Депутати міської ради виділили кошти на капітальний ремонт 3 будинків, ремонт спортзали у школі №10 » Новини Житомира
 
 


Депутати міської ради виділили кошти на капітальний ремонт 3 будинків, ремонт спортзали у школі №10

Автор: news_maker від 16-02-2019, 13:10, переглядів: 937

Депутати міської ради виділили кошти на капітальний ремонт 3 будинків, ремонт спортзали у школі №10

7 лютого, на 45-тій сесії міської ради спрямували кошти бюджету розвитку на реалізацію програм соціально-економічного розвитку, зміцнення матеріально-фінансової бази установ та підприємств міста.

«Капітальні видатки бюджету розвитку будуть спрямовуватися на виконання інвестиційних проектів; будівництво, капітальний ремонт та реконструкцію об'єктів соціально-культурної сфери і житлово-комунального господарства; розвиток дорожнього господарства», - зазначив міський голова Сергій Сухомлин. Загальна сума Бюджету розвитку становить 66,1 млн грн.

Капітальний ремонт об’єктів міста

На капітальний ремонт та реконструкцію вулиць, доріг та шляхопроводів буде спрямовано 8 млн грн, будівництво центру надання адмінпослуг «Прозорий офіс» - 5 млн грн; для реконструкції стадіону «Спартак» передбачили 7,6 млн грн.

Окрім того, планується провести капітальний ремонт житлових будинків, в тому числі і аварійних за адресами: вул. Перемоги, 21; вул. Михайлівська, 17; вул. Мала Бердичівська,1.

На ремонт будинків та територій ОСББ буде спрямовано близько 13 млн грн бюджету розвитку. На ремонт та підготовку дитячого оздоровчого табору «Супутник» - близько 1 млн грн..

Реалізація проектів Бюджету участі

За кошти бюджету розвитку буде завершено реалізацію 5 об’єктів Бюджету участі, впровадження яких розпочато у 2018 році. Зокрема, на Бульварі Польському з’явиться фонтан зі світлодіодною підсвіткою, вуличний сценічний майданчик, інтернет-бібліотека, дитячий майданчик біля центру розвитку дітей № 53 «АБВГДЕЙка». А у мікрорайоні Крошня – парк розваг та відпочинку біля озера.

Відновлення закладів освіти

У 2019 планується будівництво спортивної зали загальноосвітньої школи I-III ступенів №10; проведення термосанації будівлі ЗОШ № 14, капітальних ремонтів тамбуру блоку А будівлі гуманітарної гімназії №1 та покрівлі ЗОШ №6; розробка та впровадження елементів НАССР у закладах дошкільної освіти.

Частину коштів Бюджету розвитку спрямовано на медичні заклади

За кошти бюджету розвитку буде придбано меблі, інвентар медичного та побутового призначення для міської лікарні №1, проведено ремонт асфальтного покриття, а також проведено роботи з благоустрою територій міських комунальних закладів охорони здоров'я.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: