За дітей, які розпилили подразливий газ у школі, відповідатимуть батьки » Новини Житомира
 
 


За дітей, які розпилили подразливий газ у школі, відповідатимуть батьки

Автор: news_maker від 6-05-2019, 15:22, переглядів: 737

За дітей, які розпилили подразливий газ у школі, відповідатимуть батьки

6 травня уранці до поліції надійшло повідомлення про поширення в одному з приміщень школи у с. Зарічанах Житомирського району аерозольного газу дратівливої дії. З будівлі було евакуйовано учнів та вчителів.

Для перевірки повідомлення на місце події виїхала слідчо-оперативна група Житомирського відділення поліції.

Правоохоронці з’ясували, що у приміщенні туалету одноповерхової школи хтось з учнів розпилив газ, через який присутнім у будівлі було тяжко дихати. З приміщення було евакуйовано 140 учнів та 20 вчителів.

Після обстеження школи фахівцями та провітрювання навчальний процес було відновлено. Станом на 13.00 за медичною допомогою ніхто не звертався.

Водночас встановлено учнів, які розпилили газ. Це двоє підлітків 2004 року народження. Нині поліцейські спілкуються з їх батьками щодо відповідальності за вчинене дітьми.

- На щастя, директор швидко зорієнтувалась у ситуації та організувала виведення учнів з будівлі, що запобігло можливим ускладенням зі станом школярів. Батьки неповнолітніх бешкетників відповідно до ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють обов’язків по вихованню дітей) КУпАП нестимуть покарання у вигляді штрафу, - прокоментував начальник Житомирського відділення поліції Сергій Крошко.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: