Довідки МВС про несудимість в особистому кабінеті майданчика ProZorro » Новини Житомира
 
 


Довідки МВС про несудимість в особистому кабінеті майданчика ProZorro

Автор: news_maker від 22-05-2019, 21:45, переглядів: 1 707

Довідки МВС про несудимість в особистому кабінеті майданчика ProZorro

Чверть з 800 тисяч громадян, які торік замовили довідку про несудимість в сервісних центрах Міністерства внутрішніх справ, зробили це через участь у публічних закупівлях Прозорро. Цей документ необхідний переможцям торгів, оскільки вони мають у п’ятиденний строк засвідчити організаторам відсутність підстав для скасування результатів аукціону. До цього проміжку часу входять будь-які вихідні, святкові та інші неробочі дні, тому слід обов’язково документально підтвердити вчасну фізичну передачу паперів.

Повільна офіційна процедура надання довідки

З 2017 року громадяни мають технічну можливість замовляти документи від МВС за допомогою зручного онлайн-сервісу, без зайвих черг і багатогодинного очікування. Довідку можна отримати як у електронній формі, так і в паперовій. Але за останнім варіантом документа доведеться завітати до офіційного сервісного центру міністерства. До того ж, електронна форма задовольнить не усіх організаторів аукціонів Prozoro, а паперова виготовляється не менше двох тижнів.

Для того, щоби встигнути з подачею документів після публікування держзамовником наміру укласти угоду, доведеться підготувати папери задовго до початку аукціону. Проте деякі організатори мають додаткову умову — дату видачі довідки про несудимість, яка б не передувала фактичній даті проведення торгів. Отже, встигнути в такому випадку фізично неможливо.

Довідка через особистий кабінет майданчика і терміново

Для вирішення цієї проблеми, через яку переможці регулярно втрачають майже здобуті угоди з державними замовниками, офіційні майданчики Прозоро почали створювати власні сервіси швидкого отримання довідки від МВС. SmartTender.biz додав таку функцію безпосередньо до особистого кабінету користувачів, завдяки чому процедура максимально спростилась та пришвидшилась. Для цього потрібно:

● увійти до особистого кабінету;
● обрати новий пункт меню «довідка МВС»;
● ввести персональні дані й обрати ключ ЕЦП;
● обрати бажану форму довідки й натиснути «відправити».

Електронна форма документа надійде учаснику майже одразу після подачі замовлення, а паперова буде доступною в будь-якому обраному сервісному центрі Міністерства внутрішніх справ максимум за два дні. Отже, навіть за наявності додаткових умов з боку організатора учасник встигне подати всі папери вчасно. Вартість термінової послуги — 360 гривень.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: