Поліцейські виявили в гаражі бердичівлянина боєприпаси » Новини Житомира
 
 


Поліцейські виявили в гаражі бердичівлянина боєприпаси

Автор: news_maker від 10-03-2020, 20:11, переглядів: 1 351

Поліцейські виявили в гаражі бердичівлянина боєприпаси

8 березня, працюючи за викликом про крадіжку, поліцейські помітили відчинені двері в одному з гаражів та виявили в приміщенні майже тисячу патронів. Нині триває встановлення всіх обставин.

Поліцейські, які працювали у складі слідчо-оперативної групи, прибули за повідомленням про крадіжку з гаражного приміщення. Проводячи першочергові заходи, у тому числі й огляд місця події та навколишньої території, оперуповноважений карного розшуку звернув увагу на відчинені двері одного з сусідніх гаражів.

У подальшому поліцейські провели невідкладний обшук, під час якого й виявили у приміщенні кілька десятків набоїв калібру 7,62 мм, майже 900 патронів калібру 5,45 мм та ще один – калібру 12,7 мм, а також металеву коробку військового зразка.

Усе виявлене слідчі вилучили та направили на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

За попередньою інформацією, гараж належав місцевому пенсіонеру, який помер близько року тому. За твердженням рідних, відтоді ніхто з них не користувався приміщенням.

Нині триває встановлення всіх обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Законодавством за носіння, зберігання, придбання, передачу чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Поліцейські виявили в гаражі бердичівлянина боєприпаси
Поліцейські виявили в гаражі бердичівлянина боєприпаси

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: