Житомирянин передав поліцейським знайдений ним ящик із патронами » Новини Житомира
 
 


Житомирянин передав поліцейським знайдений ним ящик із патронами

Автор: news_maker від 5-04-2016, 14:30, переглядів: 1 087

Житомирянин передав поліцейським знайдений ним ящик із патронами

Уночі 4 квітня до патрульних поліцейських звернувся 50-річний житель обласного центру, який повідомив, що знайшов ящик з боєприпасами. Правоохоронці вилучили зі сховку під мостом через річку понад тисячі патронів. Розпочато кримінальне провадження.
Близько 2.00 4 квітня на одній з центральних вулиць обласного центру одинокий перехожий жестами зупинив патрульний автомобіль, що проїздив повз, та повідомив поліцейським про виявлений ним ящик з набоями.
Правоохоронці перевірили інформацію: з’ясувалось, що під мостом через р. Кам’янку у кущах захований цинковий ящик. Усередині знаходились упаковки з патронами калібру 5,45 мм до автомата Калашникова.
Працівники слідчо-оперативної групи, які прибули на місце події, вилучили усе виявлене та направили на експертне дослідження. Усього поліцейські нарахували в ящику 36 упаковок з понад 1000 патронів.
Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують походження боєприпасів та осіб, причетних до їх незаконного зберігання.
Законодавством носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу карається позбавленням волі на строк від 3 до 7 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: