У Житомирі для пільгових категорій скасували безоплатний проїзд у міському транспорті » Новини Житомира
 
 


У Житомирі для пільгових категорій скасували безоплатний проїзд у міському транспорті

Автор: news_maker від 19-03-2020, 18:34, переглядів: 1 449

У Житомирі для пільгових категорій скасували безоплатний проїзд у міському транспорті

З 21-го березня, на весь період карантину через загрозу поширення коронавірусу в Україні ліквідовуються пільги для всіх категорій громадян, у тому числі пенсіонерів, на проїзд у громадському транспорті Житомира.

Про це Суспільному розповів Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

За його словами, через ЗМІ повідомлять номери телефонів, за якими пенсіонери зможуть звертатися до соціальних працівників щодо придбання необхідних товарів чи медикаментів.

«З 21 березня 2020 року на період обмежувальних заходів щодо недопущення коронавірусної інфекції тимчасово обмежити пільгове (безоплатне) перевезення у громадському транспорті, крім військовослужбовців та працівників правоохоронних органів при виконанні службових завдань», - йдеться у рішенні.

«Звертаємося до житомирян, щоб вони з розумінням віднеслися до сьогоднішнього рішення, багато міст України повністю зупинили громадський транспорт, але в нас працюють підприємства, медичні працівники, працівники комунальних служб, які забезпечують життєдіяльність міста. Якщо ми не обмежимо кількість людей, які пересуваються у громадському транспорті, ми будемо вимушені повністю його зупинити», - наголосив міський голова Сергій Сухомлин.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: