У Коростені пільговикам почали роздавати талони на проїзд у громадському транспорті » Новини Житомира
 
 


У Коростені пільговикам почали роздавати талони на проїзд у громадському транспорті

Автор: admin від 3-01-2013, 14:50, переглядів: 1 677

У Коростені пільговикам почали роздавати талони на проїзд у громадському транспорті

Забирати свої проїзні жителі міста можуть щодня з 8.00 до 17.00 години в місцевому управлінні праці та соціального захисту населення. Така система працює в Коростені з 2008 року. Річ у тому, що пільговиків у місті дуже багато, а кошти, які держава виділяє на пільгове перевезення, вельми обмежені.

Тому, аби знайти оптимальний вихід, врахувавши інтереси усіх сторін, там вирішили видавати спеціальні талони на проїзд у громадському транспорті, розповідає начальник відділу економічного розвитку Коростенської міськради Наталія Лискова: "Наказ на той час ще Міністерства з надзвичайних ситуацій. Тоді вони розрахували кількість поїздок для чорнобильців. Згідно цього наказу ми розрахували кількість необхідних нам талонів на суму, що виділяє на місцевий бюджет держава. І ось уже шостий рік ми працюємо за цією схемою. І можна сказати, що усі задоволені: і ми, і перевізники – тому що вони отримують кошти з бюджету, ну і громадяни також задоволені, адже мають можливість хоча б частково скористатися цією послугою безкоштовного перевезення".

Згідно правил, потерпілі від Чорнобильської катастрофи 1 категорії отримують 4 талони на місяць, діти-чорнобильці – 3, ліквідатори 1 та 2 категорій – 10 талонів.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: