На вихідних у Житомирі не працюватиме електротранспорт » Новини Житомира
 
 


На вихідних у Житомирі не працюватиме електротранспорт

Автор: news_maker від 16-04-2020, 14:11, переглядів: 1 035

На вихідних у Житомирі не працюватиме електротранспорт

З метою недопущення поширення коронавірусної інфекції COVID-19 на території Житомирської міської об’єднаної територіальної громади на період святкування Великодніх свят 18, 19 та 20 квітня 2020 року роботу міського електротранспорту (тролейбус та трамвай) буде зупинено.

Підвіз медичних працівників та працівників об’єктів критичної інфраструктури до робочих місць буде забезпечено автобусними маршрутами з врахуванням прийнятих обмежувальних заходів.

«Залишаться курсувати лише автобусні маршрути, щоб забезпечити підвіз медичних працівників та працівників критичної інфраструктури, закладів, які залишаються працювати, зокрема магазини, аптеки й комунальні підприємства. На кожному маршруті буде залишатися по декілька автобусів. Випуск буде в межах 20-25% від загального випуску. В середньому по дві, три, чотири автобуси на кожному маршруті. Також буде функціонувати в піковому режимі новостворений маршрут №3, №3А – це комунальні автобуси і комунальні автобуси № 4, але в обмеженому режимі», – розповів начальник управління транспорту міської ради Костянтин Підпокровний.

Нагадуємо, що перевезення міським громадським транспортом здійснюватимуться виключно за наявності спеціального посвідчення та засобів індивідуального захисту.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: