Тривають допити свідків у справі смертельного ДТП, внаслідок якого загинули 9 працівників ТТУ » Новини Житомира
 
 


Тривають допити свідків у справі смертельного ДТП, внаслідок якого загинули 9 працівників ТТУ

Автор: news_maker від 11-06-2020, 21:52, переглядів: 1 072

Тривають допити свідків у справі смертельного ДТП, внаслідок якого загинули 9 працівників ТТУ

11 червня в Житомирі на другому судовому засіданні у справі смертельного ДТП, де загинули 9 працівників трамвайно-тролейбусного управління, продовжили допитувати свідків події, повідомляє Суспільне.

Перше судове засідання у цій справі відбулося 27 травня 2020 року. Тоді допитали одну потерпілу і ще п'ять – на другому засіданні. Потерпілі звинувачують у скоєному водія автоцистерни, який в'їхав в автобус з працівниками ТТУ. Адвокат обвинуваченого Сергій Єгоров з цим не погоджується:

"Мого клієнта звинувачують у порушенні правил дорожнього руху, які, як ми вважаємо, не є в причинно-наслідковим зв'язком з виникненням ДТП. Він потрапив у таку ситуацію, яка не залежала від його дій. Ми вважаємо, що він не міг уникнути цього зіткнення" - сказав Сергій Єгоров.

Потерпілий Олексій Сарновський розповів, що в тому ДТП втратив дружину:

"Моя дружина загинула у тій аварії. А в мене з одного боку було зламано 9 ребер, а з другого – 7, грудина клітина, забій головного мозку. Я лишився сам з двома дітьми" - сказав Олексій Сарновський.

"Я отримав тілесні травми середньої важкості: два ребра були зламані, два ребра забиті і забій ноги", – каже потерпілий в ДТП Віталій Булас.

Адвокат потерпілих Орест Шелепінський говорить, що самі потерпілі не згодні з позицією судді відпустити обвинуваченого під домашній арешт. З його слів, обвинувачений не визнає вини, а сторона захисту тисне на потерпілих".

"Докази, зібрані під час досудового розслідування, є достатніми, щоб висунути звинувачення обвинуваченому у вчиненні кримінального злочину. У своїй доказовій базі ми впевнені: докази достовірні і їх достатньо, щоб ухвалити обвинувальний вирок", – каже прокурор Ігор Цьомик.

Допитувати потерпілих у цій справі продовжать 12 червня.

Нагадаємо, 22 вересня 2019 року на трасі Київ-Чоп у Новоград-Волинському районі автоцистерна врізалася в автобус з працівниками Житомирського трамвайно-тролейбусного управління. Внаслідок ДТП 9 працівників ТТУ загинули, 11 – отримали травми. Автобус з працівниками ТТУ повертався з відпочинку у Карпатах.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: