Кредити - за або проти » Новини Житомира
 
 


Кредити - за або проти

Автор: news_maker від 17-07-2020, 12:44, переглядів: 1 305

Кредити - за або проти

Уявити сучасний світ без кредитів практично неможливо. Кожна сфера нашого життя в тій чи іншій мірі пов'язана з кредитуванням і з кожним днем цей вид послуг все сильніше впроваджується в наше життя.

Серед населення є як прихильники кредитування, так і противники, і у кожного є свій власний погляд на це питання. У нашій статті розглянемо більш докладно переваги та недоліки кредитування.
Кредити - за або проти



Переваги кредитування

- Найголовнішою перевагою кредитування, вважається можливість отримання необхідної суми кредиту в короткі терміни. Це дозволяє отримати ті речі і блага, на які довелося б збирати гроші тривалий час. А бувають і ще більш важливі потреби, наприклад, для лікування або для організації термінового заходу, в такому випадку без кредиту просто не обійтися. Не варто скидати з рахунків і те, що ціни на товари і послуги постійно зростають, і оформлення кредиту дозволяє придбати товар вже зараз за більш вигідну ціну, ніж через певний період, коли вдасться накопичити необхідну суму.
- Вигідні умови. Сучасне кредитування дуже різноманітно, і продовжує з кожним днем ​​розвиватися. Конкурентна боротьба між банками і МФО супроводжує підвищення якості обслуговування і зниження тарифів на кредити, що для будь-якого позичальника є незаперечною перевагою. У мікрофінансових організаціях при першому зверненні можна взяти кредит навіть під 0%.
- Простота оформлення. Застосування сучасних технологій у кредитуванні значно спрощує процедуру оформлення кредиту і його обслуговування. Зараз без проблем можна встановити кредитний ліміт на пластикову карту, якою можна скористатися в будь-який час за допомогою банкоматів, терміналів самообслуговування і навіть в мережі інтернет. Всього за кілька хвилин можна оформити кредит онлайн в мікрофінансової організації. При цьому без паперової тяганини і застави.
- Для погашення кредиту вже не потрібно простоювати великі черги в касах банків, проводити регулярні платежі можна за допомогою тієї ж пластикової картки, термінали або через онлайн через особистий кабінет кредитної організації. Деякі банки, також надають можливість договірного списання платежів по кредиту з зарплатних або пенсійних рахунків.
- Багато кредиторів пропонують своїм позичальникам додаткову можливість контролювати свій кредитний рахунок за допомогою спеціальних сайтів самообслуговування, які дозволяють переглядати рух за рахунками, контролювати баланс, робити перерахування платежів.
- Програми лояльності. Варто зазначити, що для постійних клієнтів організації, переваги по кредиту багаторазово збільшуються. Для такої категорії позичальників діють спеціальні програми лояльності, які дозволяють їм скористатися послугами кредитування на пільгових умовах.

Недоліки

Недоліки кредитування, залежать від обраної організації. Буде це банк, мікрофінансова організація або кредитна карта - у кожного з цих кредиторів свої мінуси.

- Відсоткова ставка. Якщо вибрати кредитування через МФО, де відсоток нараховується за кожен день користування кредитом, то виходить досить велика сума. У банках відсоток по кредиту менше, але сама процедура оформлення складніше.
- Термін кредитування. Якщо ви вибрали позику від МФО - то термін кредитування зазвичай до 30 днів.
- Штрафні санкції. У якій організації ви б не вирішили взяти гроші їх всерівно потрібно буде повертати. І якщо не дотримуватися термінів погашення прописаних в договорі, то будуть нараховані штрафні санкції.

Незважаючи на всі плюси і мінуси кредитування, воно продовжує залишатися однією з найбільш поширених послуг в сучасному світі. І вже не знайдеться жодної сім'ї яка б не скористалася позиками. Щоб кредит не став обтяжувати ваше життя, варто лише виважено підходити до вибору кредитора, зважувати всі за і проти вивчаючи умови.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: