Охорона квартир в Києві – надійно та ефективно! » Новини Житомира
 
 


Охорона квартир в Києві – надійно та ефективно!

Автор: news_maker від 1-12-2020, 17:07, переглядів: 646

Охорона квартир в Києві – надійно та ефективно!

Охоронна система в квартирі – це найнадійніший спосіб вберегти себе та своє майно від крадіїв. Замовляти таку систему краще в професійному агентстві, яке має відповідну ліцензію на подібну діяльність та відмінну репутацію на ринку.

Якщо вам знадобилася охорона квартир в Києві, краще звертатися до спеціалістів «Безпека ЛТД», які пропонують цілий комплекс охоронних послуг!

Які бувають охоронні системи

Існують різні типи систем, але найчастіше використовують комбінацію відеоспостереження та датчиків руху. Система відеоспостереження – одна з найефективніших серед усіх видів охорони житлових об’єктів. Вона дозволяє і запобігти незаконним діям, і швидко знайти винуватців, якщо крадіжка все ж відбулася.

Досить часто трапляється, що зловмисники, помітивши камери спостереження, відмовляються від своїх дій та «обходять стороною» квартири під спостереженням. В разі ж потрапляння крадіїв всередину квартири ще один дієвий метод сповіщення про небезпеку – сигналізація, яка працює завдяки датчикам руху. Вони бувають інфрачервоними (реагують на об’єкти, що випромінюють тепло) та лазерними (реагують на будь-який рух).

В разі фіксації даних про проникнення на територію квартири, тривожний сигнал потрапляє на центральний пульт, де черговий викликає групу швидкого реагування. Замовляючи охорону, варто пам’ятати, що швидкість реагування залежить від насиченості трафіку, а середній час прибуття бригади складає не перевищує 15 хвилин.

Як обрати оптимальну охоронну систему

Підбираючи систему безпеки для власної квартири, варто орієнтуватися на особливості житла. Важливим фактором тут стає територіальне розміщення будинку – в небезпечних, кримінальних районах краще замовляти додаткові охоронні системи, щоб максимально убезпечити власне майно.

Важливе також і розміщення квартири в будинку. Наприклад, якщо квартира знаходиться на першому поверсі, спеціалісти компанії «Безпека ЛТД» https://bezpeka-ltd.com/ радять додатково встановлювати датчики руху на вікна, адже виникає вірогідність проникнення в квартиру саме через вікно. Квартири на вищих поверхах не потребують додаткового оснащення датчиками руху.

Окрім характеристик самого приміщення, ефективність системи залежить від компанії, яка реалізує послуги. Тому, підбираючи захист для житла важливо перевіряти добропорядність агентства та кваліфікованість його співробітників. Варто перевірити відгуки інших клієнтів, уважно читати договір про співпрацю. Найкраще перевірити швидкість реагування бригади ще до підписання договору.

Обирайте «Безпека ЛТД» та довіряйте своє житло справжнім професіоналам!

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: