Що подарувати дитині на день народження? » Новини Житомира
 
 


Що подарувати дитині на день народження?

Автор: news_maker від 10-12-2020, 13:40, переглядів: 1 127

Що подарувати дитині на день народження?

Щороку батьки сушать мозок - що подарувати дитині на черговий день народження? Особливо важко, коли мова йде про дошкільників: адже і дідусі з бабусями, і тітки з дядьками постійно щось дарують малятам. Звичайно, буде у вас і святкове застілля, і квіти, і кульки з атракціонами. Але ж кожна дитина мріє ще й про подарунок, як про диво...

У цій статті ми зробили загальний огляд можливих подарунків, якими можна привітати з днем народження і дитину 5 років і 10 років і більш дорослу.

Гаджети - поза конкуренцією

У лідерах серед найбажаніших подарунків сьогодні, як неважко здогадатися, гаджети. В першу чергу це планшет. І не який-небудь там дитячий, а дорослий, з екраном 7 або 10 дюймів. Туди можна закачувати розвиваючі ігри, дивитися мультфільми... Щоправда, батьки, почувши про планшет, відразу починають турбуватися: а раптом дитина з головою порине в інтернет? Це питання можна вирішити: досить встановити заборону на доступ до мережі, така можливість є.

Дарувати звичайний телефон вже дещо застаріла ідея, адже у більшості школярів вони давно є, бо необхідні для зв'язку з батьками, вчителями. Але будь-яка дитина зрадіє новій моделі телефону з великою кількістю функцій.

Відмінним подарунком до дня народження буде електронна «читалка», куди можна закачувати книги.

Гарний подарунок - цифровий фотоапарат. Особливо, якщо він оригінально оформлений. Наприклад, дівчинці можна купити модель рожевого кольору, прикрашену квіточками, - іменинниця буде в захваті.

Розвиваючі подарунки

Багато батьків вважають, що такі подарунки - найкращі, бо поєднують приємне з корисним. Наприклад, це може бути електронний мікроскоп (до речі, він цікавий не тільки дітям, а й батькам, навіть невідомо, хто частіше буде ним займатися - син чи тато).

До цієї ж категорії подарунків відносяться телескоп, підзорна труба. Однак, щоб зрозуміти, чи цікава буде така річ, як мікроскоп, вашій дитині, придивіться, чи любить вона на прогулянці розглядати і вивчати жучків-черв'ячків, чи ставить питання про природу, навколишній світ. Є діти, яким це цікаво, а є ті, яким - не дуже.

Гарним подарунком до дня народження може бути набір для творчості. Це комплекти для виготовлення вітражів, вирощування кристалів, миловаріння, плетіння прикрас, випалювання та інше. Сюди ж можна віднести подарунок для дитини з художніми здібностями: мольберт і справжні художні матеріали. Та не якісь прості дитячі фарби, а професійні: акварель, пастель, гуаш, акрил. Малювати ними - зовсім інше відчуття.

Чудовий подарунок - інтерактивний, розмовляючий глобус. Якщо ткнути в нього указкою, він розповідає про ту чи іншу країну. Це теж цікава і пізнавальна річ, до того ж не тільки для дітей, а й для дорослих.

Багато хлопчаків мріють про збірну або радіокеровану модель човна, машини, вертольота.

«Будь здоровим!»

Такі подарунки до дня народження допоможуть вашій дитині стати більш спортивною і фізично розвиненою. Це велосипед, ковзани, лижі, фехтувальний набір або така оригінальна річ, як кросівки з невеликими роликами (закріпленими прямо на підошві кросівок).

Можна подарувати хлопцю що-небудь спортивне, наприклад, м'яч, бутси, форму для карате, ковзани, ролики, шведську стінку. Це набагато краще і цікавіше, ніж ігри на комп'ютері. Граючи на вулиці, дитина буде заводити нові знайомства з реальними хлопцями, а не віртуальними.

Квиток на захоплюючу розвагу

Чудовий подарунок на день народження - подорож до аквапарку. Там же можна буде і привітати іменинника або іменинницю. Це буде свято для всієї родини, яке залишить багато вражень і спогадів.

Ще можна відвідати планетарій. Там, зазвичай, є спеціальні програми для святкування дня народження. Це захоплююча екскурсія зоряним небом з численними спецефектами, показ сузір'їв та знака зодіаку іменинника, зоряний дощ, під яким кожен зможе загадати бажання, 3D мультик, майстер-класи і так далі.

Що подарувати дитині на день народження?


"Живий» подарунок"

Хлопці часто просять, щоб їм на день народження подарували кошеня чи цуценя. Є діти, які навіть висловлюють екзотичні бажання - хочуть, щоб їм подарували, наприклад, щура. На тлі такої екзотики прохання піднести акваріум з рибками виглядає безневинною забавкою.

Звичайно, можна подарувати своїй дитині живого друга. Але перед цим батьки мають добре подумати, бо присягання сина, що він буде доглядати за домашнім вихованцем, найчастіше залишаються лише обіцянками. Дитина буде із задоволенням з ним грати, а ось годувати і прибирати за ним - це ще не факт. Проте це може бути першим кроком для дітей, щоб навчитися піклуватися про іншу істоту.

Що подарувати дитині на день народження?


Запитайте у дитини, що вона хоче

Звичайно, найрозумніше - це запитати у дитини, чого вона сама бажає. Ви можете навіть написати список передбачуваних подарунків, і нехай маля обере те, що бажає отримати.

Наостанок порада: не водіть дитину занадто часто до магазину з безліччю спокусливих, але дуже дорогих іграшок. Переживання, коли дитина не може отримати те, що дуже хочеться, їй зовсім не потрібні. Ведіть її до магазину, тільки коли ви самі готові подарувати йому радість і зробити свято.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: