Типи дитячих садочків - як правильно обрати » Новини Житомира
 
 


Типи дитячих садочків - як правильно обрати

Автор: news_maker від 3-07-2020, 01:06, переглядів: 1 541

Типи дитячих садочків - як правильно обрати

Будь-які турботливі батьки, відправляючи дитину в дитячий сад, спочатку прагнуть дізнатися якомога більше про те, які типи цих установ бувають, і який формат буде найбільше відповідати їх очікуванням. Пропонуємо вашій увазі ознайомитися з найпоширенішими типами дитячих садків, щоб в результаті підібрати той варіант, який стане оптимальним для дитини.

До речі, ось посилання, де можна знайти приватні садочки Житомира: https://dity.in.ua/private_sadochki/zhitomir.

А на цій сторінці можна подивитись повну інформацію про будь-який державний дитячий садок у Житомирі
https://dity.in.ua/gov_sadochki/zhitomir.

На порталі Dity in UA можна відшукати приватні та державні садочки у різних містах України, запрошуємо за інформацією!

Класичні дитсадки

Так можна назвати установи, які працюють за загальноосвітньою програмою. Більшість з них відноситься до державної форми власності. Такі дитсадки функціонують на підставі нормативів і програм, розроблених міністерствами і відомствами, що регулюють галузі освіти і здоров'я.

Діти отримують базовий набір знань і навичок, а поглибленого вивчення конкретних предметів немає. В даному випадку ця особливість не є чимось негативним, адже дітей готують до школи у відповідності з усіма необхідними вимогами. Але якщо ви бачите, що ваша дитина обдарована і має здібності до тих чи інших наук і галузей (наприклад, англійської мови або образотворчого мистецтва), то можна вибрати спеціалізований дитсадок.

Комбіновані дитсадки

Такий формат дитячого садка найбільш варіативний, оскільки передбачає наявність груп, які навчаються за різними проектами. Ці навчальні проекти можуть мати розвивальний, оздоровчий або компенсуючий характер. Даний формат цікавий і тим, що дає більше вибору, якщо батьки вирішать перевести чадо в іншу групу. Дитині не потрібно буде звикати до зовсім нового установі, персоналу і дітям. Малюк може зберегти спілкування з приятелями з інших груп.

Це відмінний варіант, який, у разі переходу в іншу групу, вберігає від зайвого стресу і потреби в адаптації.

Вузькоспеціалізовані дитсадки

Вони працюють, вибравши за основу в формуванні програм якийсь один напрямок. Наприклад, це може бути упор на фізичне виховання, художній або інтелектуальний розвиток.

Компенсуючі дитсадки

Такі установи спеціалізуються на роботі з дітьми з певними проблемами (наприклад, затримкою фізичного або психічного розвитку, проблемами опорно-рухового апарату та ін.). Якщо ваша дитина потребує спеціального догляду, то вибір компенсуючого дитячого садка буде доречним рішенням. У таких садках працюють педагоги і реабілітологи, які знають, як взаємодіяти з дітьми, що страждають від тих чи інших проблем.

Правильно підібравши формат дитсадка для свого малюка, ви збільшите шанси на те, що його адаптація пройде вдало, а отримані знання і навички допоможуть підготуватися до школи.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: