Дитячі садочки Житомира можуть приймати дітей з різними захворюваннями » Новини Житомира
 
 


Дитячі садочки Житомира можуть приймати дітей з різними захворюваннями

Автор: admin від 27-09-2013, 19:55, переглядів: 2 351

Дитячі садочки Житомира можуть приймати дітей з різними захворюваннями

Для цього в дошкільних закладах створені спеціалізовані групи, наголошує головний спеціаліст міського управління освіти Зоя Грачова:

"У нас працюють групи для дітей з порушеннями мови, таких груп аж 52; у нас працює 11 груп для дітей з порушеннями психічного розвитку, для діток з розумовою відсталістю , дві таких групи працюють у п’ятдесят дев'ятому садочку. У нас є одна група для дітей з порушеннями слуху, вісім дітей там виховується. У нас три групи для дітей з порушеннями зору, є групи для дітей з порушеннями опорно-рухового апарату, одна з них – для дітей з дитячим церебральним паралічем".

Крім цього,у житомирських дитсадках є групи для дітей, які часто хворіють на бронхіти та пневмонію, для тих, хто має контакти з хворими на туберкульоз.

Зоя Грачова розповіла також, що останнім часом багато уваги приділяється ранній діагностиці захворювань. З цією метою створено декілька груп, в яких діти перебувають впродовж одного року, після чого приймається рішення – або дитина може виховуватися в звичайній групі, або в спеціалізованій.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: