Дитячі садочки у Житомирі перевантажені, але черги немає » Новини Житомира
 
 


Дитячі садочки у Житомирі перевантажені, але черги немає

Автор: admin від 26-09-2013, 12:42, переглядів: 1 998

Дитячі садочки у Житомирі перевантажені, але черги немає

Так стверджують в міському управлінні освіти. На сьогодні дошкільною освітою в обласному центрі охоплені майже всі діти відповідного віку, каже головний спеціаліст управління Зоя Грачова :

"Ми охопили дошкільною освітою 98% дітей. Звичайно, ми перевантажили садочки, але ми забрали всіх бажаючих, і зараз черги як такої немає. У нас буде вводитися електронна реєстрація дітей, що збільшить доступ дітей, а також дасть батькам більш широкий вибір. Адже зараз ми обмежуємо вибір мікрорайоном проживання, а електронна реєстрація дасть можливість батькам обирати будь-який садочок".

Електронна черга має запрацювати до кінця року – такий термін визначений керівництвом галузі і держави. Тим часом у Житомирі працюють над розширенням мережі дошкільних закладів. Будувати нові поки що не виходить, тому нині курс – на відновлення груп, каже Зоя Грачова:

"У нас була частина приміщень, які, коли не було діток, ми здавали в оренду. Зараз ми їх повертаємо. І ми вже відновили, повернули таких 18 груп. І до 2017 року у нас буде відновлено ще 14 таких груп, всього у нас 32 групи буде відновлено".

Крім цього, в місті планують відновити роботу двох дитячих садків – №32 та №58.

На сьогодні у Житомирі функціонують 44 дошкільних навчальних заклади, в яких виховується 12,5 тисячі дітей.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: