Житомирське ТТУ отримало ще 10 нових тролейбусів, але не може випустити їх на маршрути » Новини Житомира
 
 


Житомирське ТТУ отримало ще 10 нових тролейбусів, але не може випустити їх на маршрути

Автор: news_maker від 1-01-2021, 00:41, переглядів: 1 407

Житомирське ТТУ отримало ще 10 нових тролейбусів, але не може випустити їх на маршрути

Житомирське трамвайно-тролейбусне управління отримало чергову партію білоруських тролейбусів. Однак на маршрути їх поки випустити не можуть, адже в партії бракує однієї одиниці транспорту.

Про це 30 грудня під час позачергового засідання виконкому Житомирської міської ради розповів начальник ТТУ.

Андрій Нечуйвітер пояснив, що тижнів два тому очолюване ним підприємство отримало 10 тролейбусів білоруського виробництва. Однак, за документами, партія має налічувати 11 одиниць транспорту. Тож, аби сертифікувати тролейбуси і випустити їх маршрути, необхідно отримати партію повністю.

"У нас на сьогоднішній день є 10 одиниць, а партія – 11 одиниць. Ми не можемо зараз їх сертифікувати, тому що затримка за одним тролейбусом. Вони нам обіцяли, що до кінця року його поставлять. Але вчора були телефонні перемовини, і в них там якась проблема з цим одним тролейбусом. Ми очікували, що до кінця року ми отримаємо передостанню партію і наступну партію – у лютому, на початку наступного року тобто. Справа в тому, що там у договорі прописана партія. І по цій партії приїжджає представник заводу, ми викликаємо комісію з Києва для сертифікації. Тож ми не можемо поділити її. В тому все і питання, тому що тролейбуси ми отримали вже два тижні тому", – пояснив Андрій Нечуйвітер.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: