Невелика ванна кімната: як її облаштувати з розумом » Новини Житомира
 
 


Невелика ванна кімната: як її облаштувати з розумом

Автор: news_maker від 22-01-2021, 22:24, переглядів: 1 275

Невелика ванна кімната: як її облаштувати з розумом

Власникам невеликих квартир здається, що нестача площі обмежує їх у можливості створити стильний і затишний інтер'єр. Однак хвилюватися не варто, оскільки є безліч способів зробити крихітне приміщення функціональним і комфортним. Зазвичай, площа під ванну кімнату в сучасних новобудовах більша, ніж в старих будівлях, проте все одно її часто не вистачає. Але ж кожен хоче, щоб у ванній кімнаті можна було вільно пересуватися, зберігати все необхідне й отримувати задоволення від водних процедур.

Дизайн маленької ванної кімнаті виходить оригінальним, коли простір використовується раціонально, шляхом цікавих, корисних ідей. Про те, як створити затишне, багатофункціональне приміщення, дізнайтеся у статті.

Зробіть правильний вибір

У невеликій ванній кімнаті надзвичайно важко помістити і ванну, і душову кабіну, тому нерідко доводиться обирати. Однак сьогодні популярним варіантом є ванна з вбудованим простором для душа, завдяки якому ви отримуєте набагато більше функціональності, а болісний вибір робити не доводиться. Але якщо простір кімнати для вас надзвичайно важливий, то обирайте душову кабіну — така економія місця безцінна.

Установіть підвісний унітаз

Підвісні унітази з інсталяцією завоювали популярність, адже економлять багато простору в маленькому приміщенні. Відсутність труб, вентилів, великого бачка — надає санвузлу акуратного вигляду та звільняє місце для зберігання речей. Крім того, така модель унітазу спрощує прибирання в туалеті, адже під ним можна легко протерти підлогу, а можливість монтажу в будь-якій ділянці кімнати дозволяє заздалегідь спланувати розташування сантехніки й меблів.

Використовуйте тумби і шухляди під раковиною

Те, що раковина — обов'язкова частина будь-якої ванної кімнати, і так зрозуміло. Однак ринок сантехніки сьогодні величезний, тому коли справа доходить до її купівлі, виникає безліч питань. При виборі зверніть увагу на умивальник з тумбою — такі моделі зручні і виконують багато функцій:

- ховають труби;
- економлять простір;
- є місцем зберігання для банного приладдя.

Крім того, що умивальник ідеально прилягає до тумби, утворюючи стилістичне ціле, так і готовий комплект встановити набагато простіше.

Замовте правильне дзеркало

Невелика ванна кімната буде здаватися візуально просторішою, якщо ви грамотно підійдете до вибору дзеркала. У невеликому приміщенні дзеркало може бути будь-якої форми — круглим, квадратним або прямокутним. Головне правило — розмістити його на всю ширину стіни, таким чином приміщення стане візуально у два рази більше.

Приберіть зайві предмети інтер’єру

Щоб можна було добре відчувати себе в обмеженому просторі, треба багато уваги приділяти функціональності. Відмовтеся від зайвих предметів, максимально звільніть місце, щоб вільно пересуватися в тісній кімнаті. Намагайтеся не нагромаджувати приміщення різноманітними стільцями, вазами, декоративними предметами. Зробіть підвісні шафи та полички, які функціонально організують простір.

Використовуйте простір із розумом, складайте план розташування меблів і сантехніку і не забувайте про власні смаки. Пам’ятайте, що у ванній кімнаті ви маєте відчути свободу рухів і отримувати задоволення від домашніх SPA-процедур.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: