З 22 березня учні повертаються до навчання в дистанційному режимі » Новини Житомира
 
 


З 22 березня учні повертаються до навчання в дистанційному режимі

Автор: news_maker від 18-03-2021, 22:20, переглядів: 995

З 22 березня учні повертаються до навчання в дистанційному режимі

До 21 березня у житомирських школах тривають весняні канікули. З 22 березня учні повертаються до навчання, але в дистанційному режимі. Про це розповіли в департаменті освіти міської ради.

Таке рішення було прийнято за результатами позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, яке відбулося сьогодні, 18 березня.

«З урахуванням ускладнення епідеміологічної ситуації, необхідністю реагування на збільшення показників із захворюванням на коронавірусну інфекцію COVID-19, з метою реалізації заходів щодо запобігання розповсюдженню коронавірусної інфекції та збереження здоров’я здобувачів освіти, департаменту освіти та керівникам закладів освіти Житомирської міської ОТГ було доручено заборонити відвідування закладів освіти всіх типів та форм власності учням 1-11 класів, крім закладів дошкільної освіти. Відповідний наказ департаменту буде надісланий кожному керівнику закладу для подальшої належної організації освітнього процесу в дистанційній формі», - зазначив директор департаменту освіти Валентин Арендарчук.

Питання про зміну форми навчання переглядатиметься міською комісією з питань ТБ і НС при досягненні позитивної динаміки щодо захворювання на коронавірусну інфекцію.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: