Особливості цьогорічного пробного ЗНО » Новини Житомира
 
 


Особливості цьогорічного пробного ЗНО

Автор: news_maker від 9-04-2021, 23:08, переглядів: 783

Особливості цьогорічного пробного ЗНО

10 квітня в Україні проходитиме пробне зовнішнє незалежне оцінювання знань – для участі в ньому зареєструвалися 4679 жителів Житомирщини. Вперше Український центр оцінювання якості освіти на своєму сайті не лише дасть правильні відповіді, а й пояснить, як саме треба було відповідати на питання.

Про це 9 квітня розповіла у коментарі Суспільному заступниця директора Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти Людмила Марцева. За її словами, 10 квітня на пунктах здачі пробного ЗНО його учасники мають скласти тестування з одного обраного ними предмету. Зошит з відповідями вони забирають додому і вже зі свого особистого кабінету вносять їх до сервісу визначення результатів.

Людмила Марцева каже, що вперше Український центр оцінювання якості освіти на своєму сайті не лише покаже правильні відповіді, а й пояснить, як треба було відповідати на те чи інше питання. Роз’яснення у вигляді відео-коментарів даватимуть фахівці Центру.

"Другою особливістю цього року є зміни в розподілі предметів. Наприклад, "Українська мова і література" – з трьома бланками відповідей: "А", "Б", "В", більшою кількістю завдань та тривалістю виконання та "Українська мова" – з двома бланками, меншою кількістю завдань та часом на виконання. Так само і "Математика", яка містить більше завдань, і математика рівня "Стандарт" – для тих, хто отримує оцінку лише для державної підсумкової атестації", – говорить Марцева.

Відповідно, тривалість тестування з кожного предмету буде різною. Обрати для проходження пробного ЗНО можна лише один предмет, але в особистому кабінеті будуть розмішені завдання з усіх предметів.

Стати учасниками пробного оцінювання можуть випускники 11 класів та минулих років, учні закладів професійно-технічної освіти, студенти коледжів та технікумів.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: