Великодні святкування на Житомирщині пройшли спокійно » Новини Житомира
 
 


Великодні святкування на Житомирщині пройшли спокійно

Автор: news_maker від 4-05-2021, 21:53, переглядів: 1 097

Великодні святкування на Житомирщині пройшли спокійно

Правоохоронці інформують, що жителі обласного центру та регіону в цілому дослухались до закликів влади та поліції щодо дотримання карантинних обмежень. На вихідних поліцейські наряди були максимально наближеними до культових споруд та моніторили ситуацію.

Поліцейські та нацгвардійці забезпечували правопорядок та безпеку поблизу близько 580 культових споруд, а також контролювали дотримання громадянами карантинних обмежень. Поліцейські патрулі проводили з громадянами роз’яснювальну роботу, переконуючи не порушувати визначені правила і не наражати на небезпеку себе і своїх рідних.

Загалом же, як повідомив Ситуаційний центр Головного управління Нацполіції в області, упродовж 1-2 травня поліцейські склали майже сто адміністративних протоколів, що стосуються правопорушень, пов’язаних з недотриманням вимог карантину.

Зокрема, за ч. 1 ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) КУпАП було складено 31 протокол. За ч. 2 ст. 44-3 КУпАП, що передбачає відповідальність за перебування в громадських будівлях та транспорті під час дії карантину без вдягнутих засобів індивідуального захисту, що закривають ніс та рот, – 65 протоколів.

Правоохоронці продовжують працювати у посиленому режимі, населені пункти Житомирщини патрулюють наряди поліції та нацгвардійців. Поліцейські нагадують громадянам про обов’язкове користування засобами особистого захисту та дотримання правил та обмежень під час карантину.

Також додаткові наряди поліцейських працюють на автошляхах області.

Великодні святкування на Житомирщині пройшли спокійно

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: