У громадському транспорті Житомира знову можна оплатити проїзд за допомогою NFC » Новини Житомира
 
 


У громадському транспорті Житомира знову можна оплатити проїзд за допомогою NFC

Автор: news_maker від 16-06-2021, 21:17, переглядів: 1 101

У громадському транспорті Житомира знову можна оплатити проїзд за допомогою NFC

З 1 червня відновлено розрахунок за проїзд у міському громадському транспорті за допомогою технології NFC.

Тарифи при оплаті NFC залишаються незмінними: трамвай/тролейбус – 5 гривень, автобусні маршрути – 7 гривень. При цьому на банківському рахунку має бути достатньо коштів для оплати поїздки.

Звертаємо Вашу увагу на те, що найдешевшим та зручним способом розрахунку за проїзд міським транспортом залишається розрахунок транспортною карткою (E-квитком). Вартість проїзду на автобусних маршрутах становить 6 грн. у електротранспорті 4 грн.

Нагадаємо, оплату за допомогою NFC відключили 1 січня 2021 року, через зловживання з боку пасажирів. Детальніше про ситуацію повідомив заступник міського голови Олександр Шевчук:

"Оскільки виявлено за останні три місяці зловживання щодо розрахунку і поки технічно не виправимо це питання протягом січня-лютого спробуємо не надавати можливість розрахунку NFC. Це розрахунок за допомогою мобільного телефону, де є прикріплена банківська картка. Є зловживання, є нестикування щодо розрахунку банківською картою за допомогою NFC, оскільки присвоюється індивідуальний код і потім наш пасажир відкріплює, прикріплює цю карту і фактично зняти ці кошти не можна. Вже ведеться облік за останні 6 місяців, комунальне підприємство несе збитки, перевізник недоотримує кошти, тому поки технічно не врегулюємо, буде відключена можливість розрахунку мобільним телефоном в транспорті. Всі інші види розрахунку залишаються без змін".

Категорія: Транспорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: