У Житомирі можна отримати матеріальну допомогу на реабілітацію дитини з інвалідністю методом іпотерапії » Новини Житомира
 
 


У Житомирі можна отримати матеріальну допомогу на реабілітацію дитини з інвалідністю методом іпотерапії

Автор: news_maker від 27-07-2021, 07:08, переглядів: 1 143

У Житомирі можна отримати матеріальну допомогу на реабілітацію дитини з інвалідністю методом іпотерапії

Родини, які виховують дітей з порушенням опорно-рухового апарату, відзначають, що іпотерапія (лікувальна верхова їзда) позитивно впливає на стан дитини. Батьки дитини, яка потребує такої послуги, можуть отримати матеріальну допомогу з місцевого бюджету.

Між Житомирською міською радою та ГО «Берегиня Полісся» затверджено меморандум про організацію надання послуг з реабілітаційної верхової їзди. Нагадаємо, що «Берегиня Полісся» - громадська організація, яка практикує у Житомирі іпотерапію як метод лікування та реабілітації дітей з інвалідністю.

«Фінансування послуги іпотерапії надається у вигляді матеріальної допомоги один раз на рік одному з батьків або опікунів дитини з інвалідністю. Розмір допомоги - 3000 грн за 10 пройдених занять. Це прописано у рішенні виконавчого комітету Житомирської міської ради від 05.05.2021 № 452», - говорить Вікторія Краснопір, директорка департаменту соціальної політики міської ради.

Для отримання адресної допомоги батькам дітей з порушенням опорно-рухового апарату необхідно звернутися до департаменту соціальної політики та подати необхідний перелік документів. Станом на 20.07.2021 до департаменту надійшло 6 заяв про отримання адресної матеріальної допомоги за надання послуги іпотерапії.

За додатковою інформацією звертайтесь за адресою: майдан ім. С.П. Корольова, 7 (у понеділок та середу) або за телефоном 47-03-67.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: