Центр вакцинації у Житомирі запрацював за новою адресою » Новини Житомира
 
 


Центр вакцинації у Житомирі запрацював за новою адресою

Автор: news_maker від 26-08-2021, 21:29, переглядів: 1 743

Центр вакцинації у Житомирі запрацював за новою адресою

26 серпня у Житомирі міський центр вакцинації запрацював за новою адресою на вулиці Грушевського, 5. Центр переїхав із школи №6 через підготовку закладу до нового навчального року.

Про це Суспільному розповіла керівниця центру вакцинації Аліна Гудз.

За її словами, заклад перед 1 вересня переїхав з приміщення школи в торговельний центр "ОЛДІ".

"Вже розпочинається навчальний процес, тому ми не можемо в одному приміщенні разом з дітьми проводити вакцинацію. У нас є такі вакцини, як Moderna, винятково для другої дози, AstraZeneca і CoronaVac", – сказала Аліна Гудз.

У будні дні центр вакцинації працює з 12 до 19 години. У суботу з 8:30 ранку до 19:00, а в неділю та святкові дні з 8:30 до 14 години. Одночасно в центрі працює п'ять мобільних бригад для вакцинації.

У перший день роботи центру в новому приміщенні утворилося дві черги людей. Житомирянка Ольга Мазяр каже, що на вакинацію чекає 40 хвилин.

"Люди другий раз стоять на вакцинацію, і ті хто перший раз теж прийшли вакцинуватися. Треба було це організувати раніше, щоб люди розуміли і такого натовпу не було", – говорить Ольга Мазяр.

Заступниця житомирського міського голови Марія Місюрова каже, що кожного дня в Житомирі вакцинуються 1300-1400 людей.

"Ми працювали всі дні, включно зі святковими. У нас провакциновано 79% працівників освіти, це те, що стосується закладів середньої освіти, і 83% у закладах дошкільної підготовки. Крім того, вакциновано майже 90% медичних працівників", – сказала Марія Місюрова.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: