ФК "Полісся" зіграв на виїзді з ФК "Металіст" » Новини Житомира
 
 


ФК "Полісся" зіграв на виїзді з ФК "Металіст"

Автор: news_maker від 18-09-2021, 09:25, переглядів: 1 260

ФК "Полісся" зіграв на виїзді з ФК "Металіст"

Гра дев’ятого туру відбулась 17 вересня на стадіоні "Металіст" у Харкові.

Рахунок у матчі відкрили гості. Це сталося на 10-й хвилині, коли гравці "Полісся" заробили штрафний. Виконувати стандарт взявся Андрій Козак. Він пробив з-за меж штрафної у "стінку", де м’яч у падінні скорегував Андрій Гітченко — захисник головою відправив снаряд у ворота харків’ян, повідомляє Суспільне.

Для Гітченко це другий забитий м’яч у сезоні.

Гравці ФК "Металіст" посилили тиск, харків’яни контролювали м’яч понад 65% часу. Попри це, вразити ворота житомирян до перерви їм не вдалося.

Понад пів години другого тайму також минули без забитих м’ячів, допоки на 76 хвилині арбітриня Анастасія Романюк не покарала півзахисника гостей червоною карткою. За грубу гру був видалений Владислав Огіря: в підкаті він влучив у ногу супротивника, це сталося в центрі поля.

Ця червона картка стала сьомою для шести команд-опонентів "Металіста" в дев’яти турах Першої ліги.

Ще за три хвилини, вже граючи у більшості, харків’яни зуміли зрівняти рахунок. Після подачі з кутового, Єгор Демченко прийняв м’яч головою та скинув під воротаря: відскочивши від газону снаряд влетів у сітку. У новому сезоні це перший гол харківського півзахисника.

Із рахунком 1:1 команди відіграли основний час. Арбітриня Анастасія Романюк додала ще 7 хвилин. Відбиваючи атаки харків’ян, вже у додатковий час, гості заробили ще дві жовті картки, проте втримали нічию.

Після восьми перемог поспіль "Металіст" вперше втрачає очки й залишається лідером турнірної таблиці. Всього за дев'ять турів харків'яни заробили 25 очок.

"Полісся" залишається на третьому місці з 19 очками.

Категорія: Спорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: