​У Житомирі водоканал знову злив нечистоти в річку » Новини Житомира
 
 


​У Житомирі водоканал знову злив нечистоти в річку

Автор: news_maker від 1-10-2021, 07:36, переглядів: 1 905


30 вересня "Житомирводоканал" повідомив Державну екологічну інспекцію Поліського округу про скид нечистот у річку. Зупинялася каналізаційно-насосна на вулиці Парниковій.

Про це в коментарі Суспільному розповіла речниця Держекоінспекції Поліського округу Світлана Березенська.

За її словами, через зупинку каналізаційно-насосної станції неочищені стічні води знову потрапили до річки. Цього разу – до річки Крошенка.

"Житомирводоканал" сам повідомив нам про цей скид, – каже Світлана Березенська. В обідню пору наші працівники виїхали на місце і побачили, що вода в річці стала брудною. Працівники відділу інструментально–лабораторного контролю нашої інспекції відібрали проби води для проведення лабораторного дослідження. Після чого ми розрахуємо суму збитків, завданих природному середовищу".

Технічний директор водоканалу Сергій Єрьомін поінформував, що каналізаційно-насосна станція призупиняла свою роботу через те, що вийшов з ладу колектор.

"На Короленка 39-а провалився самопливний каналізаційний колектор діаметром 1000 міліметрів. Станція на Парниковій перекачує стоки за цей колектор. Ми мусили її зупинити, аби зменшити потік цих стоків, щоб можна було виконувати ремонтні роботи. Задіяли п’ять одиниць техніки, дві мотопомпи: одна великої потужності, а друга – меншої. На місці працюють 14 людей. Стоки в річку з Парникової періодично йдуть. І ми зараз зменшуємо потік на Путятинку", – сказав Сергій Єрьомін.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: