Багатодітній родині передали частину комунального приміщення для облаштування житла » Новини Житомира
 
 


Багатодітній родині передали частину комунального приміщення для облаштування житла

Автор: news_maker від 9-12-2021, 20:02, переглядів: 745


Виконком погодив дозвіл на виготовлення ПКД нежитлового приміщення для багатодітної родини військового. Зазначеним проєктом рішення передбачено надання дозволу на виготовлення проєктно-кошторисної документації нежитлового приміщення, яке знаходиться в комунальній власності.

«Це частина адмінбудівлі, де раніше було комунальне підприємство «ВЖРЕП №13», зараз частина здається в оренду управляючій компанії «Полісся», а частину зазначеним проєктом рішення надаємо дозвіл громадянину міста Житомира, він учасник бойових дій, у його родині сталася біда: померла дружина. Сім’я - багатодітна, п’ятеро дітей, наймолодшій дитині - 3 місяці», - каже заступник начальника управління житлового господарства Андрій Оніщенко.

Житомирський міський голова Сергій Сухомлин звернувся до бізнесу: «Це офіцер нашого військового інституту, така трагедія сталася: п’ятеро дітей залишилося без мами. Вони винаймають квартиру, власного житла не мають, тому ми знайшли таку можливість віддати родині це приміщення. Прохання до бізнесу: допомогти родині, долучитися і підтримати нашого захисника».

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: